office_hh01office_hh02office_hh03office_hh04office_hh05office_hh06

Office Hamburg

As everything increased, materials and staff, we were forced to come through with a well planned new layout with enough work and storage space. The new oak parquet floor by Schotten & Hansen was leveled up throughout the anterior area, where all workspaces for our employees found place, whereas the conference room and material storage were planned in the back to gain a bit more privacy, when discussing layouts, collections and concepts with our clients.
For all walls and the built-in-furniture we chose Flamants ‚After Rain‘ for a calm and elegant statement. Mixed with solitaires in leather, steel and black paint, we achieved, according to our experience, a gripping atmosphere!
Our newly converted office in Hamburg was beautifully staged by photographer Oliver Heinemann.